Vi söker nya medarbetare!

Montal AB är en komplett räckes- och inglasningsleverantör som med stor fokus på kvalitet och design erbjuder helhetslösningar inom räcken och inglasningar samt andra kundanpassade produkter i aluminium.

Sedan 1960 har Montal AB tillverkat aluminiumprodukter anpassade för både den svenska och norska marknaden. Produkterna utvecklas kontinuerligt och omfattar idag flertalet kundanpassade lösningar för många användningsområden och miljöer, såväl inom- som utomhus.

Sedan 2016 ingår Montal AB tillsammans med Montal Systems AS i Montalgruppen som har sitt verksamhetsområde över hela Sverige samt stora delar av Norge.

Montalgruppen har idag ca 40 anställda och fortsätter att expandera. Vi söker nu dig, som på heltid vill arbeta i Borlänge som:

Teknisk Säljare / Kommersiell projektledare

Din uppgift: Arbetet består i att marknadsföra och sälja optimala räckes och inglasningslösningar till proffs och industrimarknaden, baserade på Montal-produkter för det aktuella projektet. Lösningen skall vara väl anpassad till industriell produktion i både vår verkstad samt på montageplatsen. I nära samarbete med kunden har du ett komplett kommersiellt projektansvar för hela genomförandet, från kundförfrågan fram till slutleverans.

Kvalifikationer: lämplig utbildning är högskoleingenjör gärna med några års erfarenhet inom bygg. Tidigare vana inom projektledning är meriterande.

Då vi använder datorer i vårt dagliga arbete ser vi att Du har god datorvana. Kunskaper i AutoCad är ett plus.

Personliga egenskaper som glatt humör och engagemang är minst lika viktiga som din formella kompetens.

Vi erbjuder: Du får ett ansvarsfullt och skiftande arbete med ständigt nya utmaningar. Hos oss finner Du utrymme för egna initiativ och kreativt tänkande tillsammans med ett ungdomligt team i en expansiv företagsgrupp.

Det är en fördel om du kan börja din anställning hos oss snarast möjligt.

Välkommen med Din skriftliga ansökan. Ytterligare upplysningar lämnas av VD Anders Slott.

Montal AB
Rågåker 49
781 93  Borlänge
anders.slott@montal.se

Ansökan skickas till: 
info@montal.se