Balkongräcken

Våra balkongräcken kan fås i en rad olika utföranden. Flera av detaljerna på våra räcken kan anpassas utifrån Era behov och önskemål – välj mellan en rad olika handledartyper, infästningstyper och räckesbeklädnader. Alla våra räcken är tillverkade av aluminium och profilerna erbjuds som standard i naturanodiserat utförande eller pulverlackerade i valfri RAL standardkulör. Räckena kan även fås pulverlackerade i
valfri NCS-kulör.
Samtliga av våra räcken levereras som standard med gerade hörn men det går även att få dem radiebockade eller räcken med raka avslut. Alla räckestyper går att komplettera med något av våra balkonginglasningssystem.
Vi erbjuder även fönsterdörräcken till franska balkonger samt trappräcken lika våra balkongräcken. Nedan kan ni se de vanligaste typerna av fyllnadsmaterial som används till våra balkongräcken.
Har ni några egna förslag så är vi självklart flexibla och kan anpassa räckena utifrån Era önskemål!

Montal balkongräcken kan fås i en rad olika utföranden. Flera av detaljerna på våra räcken kan anpassas utifrån Era behov och önskemål - välj mellan en rad olika handledartyper, infästningstyper och räckesbeklädnader.

Stomme

Handledare finns i olika varianter liksom infästningar. Beroende på beklädnad varierar den övre och nedre följaren något. Ståndarprofil finns i två varianter. Standard är fyrkant 42×42 mm enligt ovan, och som tillval finns rektangulärt 42×20 mm med max c/c 900 mm. Alla våra räcken med ståndarprofil 42×42 mm är förberedda för inglasning.

Stomme - Handledare finns i olika varianter liksom infästningar.

Handledare

54

51

45

35

Infästning

25/40

23/40

20B/40