Montal Fold

Som komplement till våra inglasningssystem Original eller Sky erbjuder vi Montal Fold fällbara glasluckor som monteras bakom räckesbeklädnaden. Detta är ett bra alternativ där räcket inte har en tät fyllning samtidigt som våningshöga luckor ej önskas.

Fördelarna med att kombinera ett av våra inglasningssystem med dessa luckor är att de möjliggör enklare möblering och underhåll samtidigt som de spar utrymme på balkongen. De möjliggör även att sitta vindskyddat bakom räcket i kombination med en öppen inglasning ovan räcke.

Montal Fold är tillverkat av laminerat säkerhetsglas i tjockleken 6,38mm. Glasen har alltid slipade fria kanter. Glasen monteras med aluminiumprofiler i ovan- och nederkant där den nedre profilen är ledad. Luckorna låses med rattar i ovankant.

Systemet är tillverkat av aluminium och profilerna erbjuds som standard i naturanodiserat utförande eller pulverlackerade i valfri RAL standardkulör. De kan även fås pulverlackerade i valfri NCS-kulör.

Som komplement till våra inglasningssystem Original eller Sky erbjuder vi Montal Fold fällbara glasluckor som monteras bakom räckesbeklädnaden.